AllChiefs en SUMM trekken samen op om bedrijven te helpen cultural mature te worden.

Echte impact op cultuur: van people strategie tot aan employee experience

Of het nu gaat over het aantrekken en ontwikkelen van talent of team productiviteit, aanpassingsvermogen of welzijn: een sterke bedrijfscultuur heeft een enorm positief effect op je business. Kortom: cultuur is van groot strategisch belang. Maar hoe voer je hier als werkgever gericht beleid op? En hoe sla je de brug tussen people strategie en de dagelijkse ervaring van medewerkers? De samenwerking tussen AllChiefs en SUMM biedt een passend antwoord: door ervaring en expertise te combineren met de juiste tooling. Wij zijn de partner die jou, net zoals onze vorige klanten, succesvol meeneemt van strategie naar praktijk.

Cultural maturity: van definitie naar toepassing

Of het nu komt doordat sommige teams snel groeien, sommige werkgevers uitdagingen hebben met retentie of dat bedrijven nieuwe richtingen kiezen: we zien dat steeds meer werkgevers het grote belang van cultuur zien. Ze zoeken naar praktische manieren om hun teams in staat te stellen samen hun winnende cultuur vorm te geven.

Daarbij zoeken ze met name naar manieren om een brug te slaan tussen wat hun cultuur op papier zou moeten zijn en hoe deze in de dagelijkse praktijk tot leven komt. 

Cultuur = strategie.

Bepalen welke cultuur bij jouw bedrijf past en hoe je deze kan doorvertalen naar de juiste competenties, gebruiken en employee journey vraagt om ervaring, expertise en ondersteuning. AllChiefs heeft de juiste ervaring en expertise om opdrachtgevers te ondersteunen bij de definitie en de implementatie van hun cultuur. 

Cultuur = doen.

Maar daar stopt cultuurvorming niet. Cultuur is de som van het gedrag van al je teamleden, het is iets wat je samen doet, elke dag weer. Het SUMM platform stelt werkgevers in staat hun culturele waarden in het hart van de gehele Employee Experience te plaatsen. Van employer branding en hiring tot aan performance management en offboarding: onze gezamenlijke methodiek stelt onze opdrachtgevers in staat hun culturele waarden in de praktijk toe te passen, middels een consistente employee experience te bieden. En om zo -samen met het hele team- te bouwen aan hun winnende cultuur.

Geïnteresseerd in wat AllChiefs x SUMM voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Bart en/of Robert

Bart van Steege | SUMM Bart@getsumm.co

Robert Charlier | AllChiefs Robert.charlier@allchiefs.nl 

Lees meer blogs

Onboarding: de eerste indruk telt

Onboarding: de eerste indruk telt

Een goed begin is inderdaad het halve werk: de eerste periode van een nieuw teamlid is een unieke (en eenmalige) kans. Het is het moment om verbinding te creëren en het DNA van een bedrijf diep in nieuwe mensen te verankeren.

The power of Culture / Business Fit:

The power of Culture / Business Fit:

It’s not exactly rocket science to understand the relation between culture and business success. Let's talk about what it takes to align your business goals to your culture - and how this can make your business successful.

Waarom talentretentie begint met focus op je teamleiders

Waarom talentretentie begint met focus op je teamleiders

Het onvermogen om talent te kunnen ontwikkelen en behouden is een van de grootste obstakels voor groei van je onderneming. Maar misschien is het juist ook wel de barrière waar het makkelijkst iets aan kan doen.