SUMM oprichter Bart vertelt hoe SUMM is ontstaan.

SUMM te gast in Agency Runners Podcast

Onlangs werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan de podcast Agency Runners en het verhaal te vertellen over waarom en hoe SUMM begon. De podcast Agency Runners gaat helemaal over wat er nodig is om een bureau te runnen en een sterke bureaucultuur op te bouwen. Ik vertelde dus uiteraard het verhaal van hoe SUMM begon binnen een bureau (Jungle Minds). Simpelweg omdat we op zoek waren naar manieren om onze eigen behoeften te ondersteunen. Om een sterke cultuur op te bouwen, deze te laten groeien en om onze hele Employee Experience te baseren op onze specifieke culturele waarden.

Vanaf de start hadden we altijd het gevoel dat dit idee buiten ons eigen bureau kon groeien. En dus zijn we SUMM als apart bedrijf begonnen. Maar daarnaast hadden we niet zoveel vooruit gepland en zijn we gewoon begonnen met het ontwikkelen van een methode + platform waar we zelf graag mee aan de slag zouden gaan. En daar gingen we :)

Het was echt gaaf om terug te kijken en onze reis te delen. Van het zijn van onze eigen eerste klant, het onboarden van onze eerste lichting beta-klanten, tot waar we nu zijn.

Benieuwd naar het verhaal? Je vindt de aflevering hier!

Lees meer blogs

Onboarding: de eerste indruk telt

Onboarding: de eerste indruk telt

Een goed begin is inderdaad het halve werk: de eerste periode van een nieuw teamlid is een unieke (en eenmalige) kans. Het is het moment om verbinding te creëren en het DNA van een bedrijf diep in nieuwe mensen te verankeren.

The power of Culture / Business Fit:

The power of Culture / Business Fit:

It’s not exactly rocket science to understand the relation between culture and business success. Let's talk about what it takes to align your business goals to your culture - and how this can make your business successful.

Waarom talentretentie begint met focus op je teamleiders

Waarom talentretentie begint met focus op je teamleiders

Het onvermogen om talent te kunnen ontwikkelen en behouden is een van de grootste obstakels voor groei van je onderneming. Maar misschien is het juist ook wel de barrière waar het makkelijkst iets aan kan doen.